Frokostmøte om Totalforsvaret og vår evne til beredskap

9. februar 2024
Anne-Lise Hammer, kommunikasjonssjef Kol

Det er Kompetanseforbundet, Akademisk studieforbund (AKS), Norges ingeniør- og teknologiorganisasjon (Nito), Krigsskoleutdannede Offiserers Landsforening (Kol) og Politiets Fellesforbund (PF) som i fellesskap arrangerer frokostmøtet. Full tittel er: 

Totalforsvaret og vår beredskapsevne i samfunnet – hvor godt rustet er vi egentlig?

På møtet vil arrangørene belyse temaene totalforsvar og beredskap og ta debatten om hvordan vi sterkere kan bidra til å løfte Totalberedskapskommisjonenes problemstillinger, og gi innspill på løsninger til den utfordringen rundt kompetanse i samfunnet som begge kommisjonene har pekt på.

Om programmet
Det er Kols egen generalsekretær Anders B. Stenberg som ønsker velkommen før innlederne får ordet. Det vil bli innlegg fra blant andre generalløytnant (R) Arne Bård Dalhaug, om de geopolitiske faktorene med utgangspunkt i Ukraina-krigen, sjefstrateg i SEB, Erica Blomgren Dalstø, rundt den innflytelsen både pandemi og geopolitikkenutøver på den globale økonomien, relatert direkte til Norge, og president i Nito Trond Markussen, om arbeidslivets rolle i totalforsvaret og vår beredskap. Det blir paneldebatt ledet av professor ved Universitetet i Oslo Janne Haaland Matlary, med innlederne som deltakere og i tillegg deltar noen av våre fremste politikere fra Forsvarsdepartement og Utenriks- og forsvarskomité.

Dørene åpner kl. 08.00 med mulighet for mingling og frokost.

Lenke til mer informasjon og mulighet for påmelding til frokostmøtet: Påmelding